February 4, 2019

2019 is alweer even onderweg. Wordt dit dan het jaar van mijn debuutroman? Ja en nee.

September 17, 2018

Ga er maar aan staan als er gepest wordt. Ouders, kinderen, collega's, bijna iedereen weet waar het aan schort en hoe het zou moeten, maar niemand die het stokje van je overneemt. Dit blog gaat over de week tegen het pesten en vóór het Verbindend Leiderschap. Wat d...

September 1, 2018

Dit blog gaat over het ontstaan van het boek De Gouden Weken en het programma De Gouden Weken en de essentie - Zien & Gezien Worden. Ook deelt hij een leuke werkvorm!

April 16, 2018

Dit keer gaat het over helden en in het bijzonder de antiheld.

April 3, 2018

Ik ben saai, heb geen fantasie, zeggen ze. Toch bouw ik hele werelden, van hout of glas of steen. Mijn moeder vindt het blokkendozen, dus voor haar maak ik er rozen, bij, omheen. En jij?

December 11, 2017

“In het hart van de koude oorlog, speelde zich nog een koude oorlog af en dat was die tussen mijn ouders.” Een antwoord om van te smullen en van niemand minder dan Tommy Wieringa. Hoe doet hij dat toch? Ik zou hoogstens een antwoord weten te bedenken als “ja, het was n...

August 27, 2017

Boaz Bijleveld. Blog over het wel en wee van het schrijverschap met dit keer aandacht voor de balans tussen zoet en zuur in een verhaal.

July 24, 2017

Verraden door de buienradar, kwam ik doorweekt aan op mijn bestemming; De Prinsentuin. Het evenement stond al sinds jaar en dag op mijn agenda en nu was het eindelijk zover. Uiteraard waren de zitplaatsen onder de plu’s al vergeven aan de spoordeelreizigers die waarsch...

July 2, 2017

Deze blog gaat over schaamteloos shoppen en tropische avonturen in de jungle. Over afsluiting en verzoening en de laatste loodjes met betrekking tot mijn roman. Met een tipje van de sluier over Thomas, de hoofdpersoon en psychiater.

June 4, 2017

Bali. Schrijven, genieten, nog wat meer schrijven en nog meer genieten. Over de inspirerende omgeving, de kleine avonturen en de laatste loodjes.

Please reload

Recente berichten

December 11, 2017

Please reload

Archief